Besplatna dostava idući radni dan za narudžbe do 15:00 sati!

Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

Načini plaćanja

  • Plaćanje pouzećem u gotovini.
  • Online plaćanje kreditnim ili debitnim karticama (Zaštićeno najvišim standardima, pogledaj ispod).
  • Kartično plaćanje do 6 rata s karticama izdanim od PBZ-a ili revolving karticama.
  • Bankovna uplata po ponudi.

Povrat

Temeljem Zakona o zaštiti potrošača (41/14, 110/15, 14/19) kupac ima pravo zatražiti povrat plaćenog iznosa u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke ukoliko su zadovoljeni uvjeti za povrat. 

Uvjeti za povrat (raskid ugovora) su sljedeći:

  • Pakiranje nije otvarano. (Ukoliko je uređaj oštećen, neispravan ili nedostaje sadržaj pakiranja, kupac ima pravo na novi temeljem jamstva.)
  • Kupac posjeduje dokaz o kupnji.

Pravo na povrat kupac ostvaruje nedvosmislenom izjavom da zahtijeva povrat sredstava. Izjavu može dostaviti bilo kojim dostupnim komunikacijskim kanalom.

Nakon što je kupac dao izjavu o zahtjevu na povrat, dužan je o svom trošku dostaviti zapečaćeni uređaj u originalnom neoštećenom pakiranju (Kupac je odgovoran ukoliko se prilikom transporta ošteti pakiranje.) na adresu:

DESEA, obrt za trgovinu i usluge, vl. Krešimir Dželalija
Iločka 15
21000 Split.

Nakon zaprimanja uređaja, povrat će biti izvršen bez odgađanja u roku od 14 dana.
 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

 

Privatnost

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupite na web lokaciji desea.hr ("web mjesto").

Osobni podaci koje prikupljamo
Kada posjetite web mjesto, mi automatski prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Uz to, dok pregledavate web stranicu, prikupljamo podatke o pojedinim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, web stranice ili pojmovi za pretraživanje koji su vas uputili na web mjesto, te informacije o tome kako komunicirate sa web stranicom. Ove automatski prikupljene podatke nazivamo "Podaci o uređaju".

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:
- "Kolačići" su datoteke podataka koje se postavljaju na vaš uređaj ili računalo i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posjetite http://www.allaboutcookies.org.
- "Datoteke dnevnika" prate radnje koje se događaju na web mjestu i prikupljaju podatke, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, stranice upućivanja / izlaska i oznake datuma / vremena.
- "Web beacons", "oznake" i "pixels" su elektroničke datoteke koje se koriste za bilježenje informacija o tome kako pregledavate web mjesto.
- I ostale manualne metode prikupljanja.

Uz to, prilikom kupovine ili pokušaja kupnje putem web stranice, od vas prikupljamo određene podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica ili neke druge podatke vezane za način plaćanja), e-adresu i telefonski broj. Te podatke nazivamo "Podaci o narudžbi".

Kada u ovim Pravilima o privatnosti govorimo o "osobnim podacima", govorimo i o podacima o uređaju i o podacima o narudžbi.

Kako koristimo vaše osobne podatke?
Informacije o narudžbi koje obično prikupljamo koristimo za ispunjavanje bilo kakvih narudžbi putem web stranice (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje otpreme i pružanje računa i / ili potvrde narudžbe). Dodatno, ove podatke o narudžbi koristimo za:
- Komunicirati s vama;
- Pregled naših naloga za potencijalni rizik ili prijevaru; i
- Kad ste u skladu s preferencijama koje ste podijelili s nama, pružite vam informacije ili reklame koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

Koristimo informacije o uređajima koje prikupljamo kako bismo nam pomogli u otkrivanju mogućeg rizika i prijevara (posebno vaše IP adrese) i općenito za poboljšanje i optimizaciju naše web stranice (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši kupci pregledavaju i komuniciraju sa stranice, i za procjenu uspjeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

Dijeljenje osobnih podataka
Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama kako bi nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Na primjer, koristimo Shopify za napajanje naše internetske trgovine - više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy. Koristimo i Google Analytics da nam pomogne razumjeti kako naši kupci koriste web mjesto - više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Google Analytics također možete isključiti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, također možemo podijeliti vaše osobne podatke radi poštivanja važećih zakona i propisa, kako bismo odgovorili na poziv na sud, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacije koje primimo ili kako bismo na drugi način zaštitili naša prava.

DESEA se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DESEA obrta i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Oglašavanje
Kao što je gore opisano, mi koristimo vaše osobne podatke za pružanje ciljanih reklama ili marketinških komunikacija za koje vjerujemo da bi vas mogli zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcionira, posjetite obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative („NAI“) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno oglašavanje možete isključiti pomoću donjih veza:
- Facebook: https:s:////www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: httpwww.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Osim toga, neke od tih usluga možete se odjaviti posjetom portalu za odjavljivanje Saveza za digitalno oglašavanje na adresi: http://optout.aboutads.info/.

Ne prati
Imajte na umu da ne mijenjamo postupke prikupljanja i upotrebe podataka naše web lokacije kada u vašem pregledniku vidimo signal Ne prati.

Vaša prava
Ako ste europski stanovnik, imate pravo pristupa osobnim informacijama.

 

Uvjeti korištenja

PREGLED
Ovom web stranicom upravlja desea.hr. Izrazi "mi", "mi" i "naši" na web-lokaciji odnose se na desea.hr. desea.hr nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne na ovoj web stranici vama, korisniku, pod uvjetom da prihvatite sve ovdje navedene uvjete, uvjete, pravila i obavijesti.

Posjetom naše web stranice i / ili kupnjom nečega od nas sudjelujete u našoj "Usluzi" i prihvaćate da se obvezuju sljedećim uvjetima i odredbama ("Uvjeti pružanja usluge", "Uvjeti"), uključujući te dodatne uvjete i odredbe i pravila ovdje spomenuti i / ili dostupni hipervezom. Ovi uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web mjesta, uključujući bez ograničenja korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i / ili koji stvaraju sadržaj.

Molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, prihvaćate da se obvezuju ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog sporazuma, možda nećete moći pristupiti web mjestu ili koristiti bilo koje usluge. Ako se ovi Uvjeti usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji su dodani u trenutnu trgovinu također su podložni Uvjetima usluge. Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge. Pridržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodično provjeravati promjene na ovoj stranici. Vaša stalna upotreba ili pristup web mjestu nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

Naša je trgovina smještena na Shopify Inc. Omogućavaju nam mrežnu platformu za e-trgovinu koja nam omogućava da vam prodamo svoje proizvode i usluge.

ODJELJAK 1 - ONLINE USLOVI SKLADIŠTENJA
Prihvaćanjem ovih Uvjeta pružanja usluge izjavljujete da ste u svojoj državi ili provinciji prebivališta punoljetnici ili da ste punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta i dali ste nam svoj pristanak na dopusti bilo kojem maloljetnom uzdržavanom članu upotrebu ove stranice.
Ne smijete koristiti naše proizvode u bilo kakve ilegalne ili neovlaštene svrhe, niti možete upotrebljavati Uslugu kršiti bilo koje zakone u vašoj nadležnosti (uključujući zakone o autorskim pravima, ali nisu ograničeni na njih).
Ne smijete prenijeti nikakve gliste ili viruse ili bilo koji kôd destruktivne prirode.
Kršenje ili kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem Vaših Usluga.

ODJELJAK 2 - OPĆI UVJETI
Pridržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku.
Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekodirano i uključivati ​​(a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene u skladu s tehničkim zahtjevima priključnih mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek se kriptiraju tijekom prijenosa preko mreže.
Slažete se da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo koji kontakt na web mjestu putem kojeg se usluga pruža, bez izričitog pismenog odobrenja od nas ,
Naslovi koji se koriste u ovom sporazumu uključuju se samo radi praktičnosti i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ODJELJAK 3. - TOČNOST, POTPUNOST I SAVRŠENOST INFORMACIJA
Ne odgovaramo ako informacije dostupne na ovom mjestu nisu točne, potpune ili aktualne. Materijal na ovoj web stranici dostupan je samo za opće informacije i ne treba se oslanjati na njega niti se koristiti kao jedini temelj za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, tačnijim, potpunijim ili pravovremenijim izvorima informacija. Svako pouzdanje u materijale na ovim stranicama na vlastiti je rizik.
Ova web lokacija može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesne informacije, nužno, nisu aktualne i pružaju se samo u vaše svrhe. Pridržavamo pravo promjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nemamo obvezu ažurirati nikakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost nadzirati promjene na našem web mjestu.

POGLAVLJE 4 - IZMJENE USLUGE I CIJENE
Cijene naših proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti Uslugu (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez najave.
Nećemo biti odgovorni vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijena, obustavu ili prekid usluge.

ODJELJAK 5 - PROIZVODI ILI USLUGE (ako je primjenjivo)
Neki proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo na mreži putem web stranice. Ti proizvodi ili usluge mogu imati ograničenu količinu i podliježu vraćanju ili zamjeni samo u skladu s našim pravilima povratka.
Potrudili smo se što je moguće točnije prikazati boje i slike našeg stručnjaka.